top of page

ADVOCAT PENALISTA EN GRANOLLERS

Qualsevol persona sense perfil criminal pot cometre un delicte en determinats moments de la seva vida per imprudència. Conduir un cotxe amb certs nivells d'alcohol en sang està penat amb fins a 6 mesos de presó.

Qualsevol persona sense perfil criminal pot cometre un delicte en determinats moments de la seva vida, per imprudència. Una conducta sovint vista com ara agafar el cotxe després d'un sopar en què s'ha ingerit begudes alcohòliques és una conducta delictiva a partir de cert nivell d'alcohol en sang, sancionada amb fins a 6 mesos de presó. La mateixa pena es pot imposar quan es circula superant certs límits de velocitat.

Tot i que habitualment en aquests casos no es sol anar a la presó, és prudent comptar amb un advocat penalista expert des del principi. Granollers. Estàs buscant un advocat penalista a Granollers amb experiència i compromís per protegir els teus drets legals? A Velayos Advocats tenim un departament especialitzat en dret penal on comptaràs amb l'assistència d'un advocat penalista que t'oferirà assessorament legal personalitzat i una representació sòlida en cada etapa del procés.

Des del primer moment, és extremadament important que la persona compti amb l'assessorament i la defensa adequada d'un advocat penalista expert, abans de fer qualsevol declaració policial o judicial. En moltes ocasions, els detalls en les primeres etapes poden marcar una gran diferència. Entenem que enfrontar-se a un procés penal pot ser estressant i desafiador. Per això, ens comprometem a estar al teu costat, oferint el suport necessari i treballant incansablement per protegir els teus drets i interessos.

Involucrar-se en qualsevol procés penal requereix una actitud adequada des del principi, i comptar amb un advocat penalista és fonamental, ja que les conseqüències per a la vida personal i familiar poden ser considerables. A Velayos Advocats, disposem d'un advocat penalista a Granollers a la teva disposició amb l'objectiu d'aconseguir els millors resultats possibles, ja sigui mitjançant negociacions o litigi al tribunal.

Si estàs buscant un advocat penalista a Granollers que es preocupi pel teu cas i lluiti pels teus drets, no dubtis a contactar-nos. Estem aquí per oferir-te la representació legal experta que et mereixes.

Com el defensem?

A Velayos Advocats som experts en dret penal i el defendarem penalment si es troba en qualsevol de les següents situacions:

  • Si vol interposar una querella o denúncia

  • Si ha estat querellat o denunciat

  • Ha estat citat a declarar davant un Cos i Força de Seguretat

  • Ha estat detingut

  • Ha estat citat a declarar davant un jutge penal

  • Si vol recórrer contra una sentència penal

Velayos Advocats és un bufet multidisciplinari amb Advocats Penalistes a Granollers altament especialitzats per assumir seu
defensa legal si es troba en qualsevol d'aquestes situacions.

 

QUÈ ÉS EL DRET PENAL? PER A QUÈ SERVEIX?

El dret penal és una branca del dret fortament característica, atès que les sancions que imposa l'Estat en la seva aplicació són les més
intenses i greus de les previstes en l'Ordenament Jurídic.

La vida en societat perquè sigui pacífica requereix unes mínimes condicions de convivència, que han de ser protegides. El conjunt de
normes penals compleixen la funció de contribuir a protegir i mantenir aquests pilars de convivència humana tal com existeix en la
societat actual. L'imposar sancions tan greus, com la privació de llibertat, motiva a les persones perquè s'abstinguin de fer
determinades conductes que lesionen aquestes condicions mínimes de convivència pacífica.

Aquestes condicions mínimes que protegeixen les normes penals són aquelles que necessita qualsevol persona per poder interlocutòria fer-se i desenvolupar la seva personalitat en societat. Per exemple: des de la més elemental com la vida (protegida pels delictes contra la vida: homicidi, assassinat, cooperació al suïcidi, avortament il·legal), la salut i la integritat corporal i moral (protegides pels delictes de lesions i tortures); fins a unes altres condicions mínimes de caràcter col·lectiu, com per exemple el medi ambient i la seguretat col·lectiva, que necessita la societat en el seu conjunt (protegides pel delicte contra els recursos naturals i el delicte contra la flora, fauna i animals domèstics).

En matèria de Dret penal estem en disposició d'oferir assessorament i defensa en procediments coneguts com de Dret penal econòmic,
comptant el Despatx amb una àmplia experiència i amb col·laboradors especialitzats en qüestions de Dret fiscal.

Si es troba en un assumpte penal no dubti en contactar amb Velayos Advocats, el nostre advocat penalista a Granollers estarà encantat d'atendre’l.

Abogado penalista: Service
Filas de columnas clásicas
bottom of page